Planet LW

Upptäck nya planeter

Planet LW - Ny högklassig högtalardesign med inbyggd 50Watt ICEPower® förstärkare från Bang Olufsen och med Audio Bridge så får man det perfekta systemet.

 

Planet LW kommer att revolutionera ditt sätt att lyssna på musik med en trådlös anslutning mellan högtalarna och din Smartphone / Surfplatta /iPod eller PC / Apple-dator. Du kommer inte längre behöver en förstärkare, en CD-spelare, en DAC eller några andra fula svarta lådor.

I varje högtalare finns det en aktiv delning och med två 50W ICEpower ® förstärkare som är direkt anslutna till diskant och bas/mellanregister elementet som driver Planet LW högtalarna mot nya höjder av ljudkvalitet. ICEpower ® är ett självständigt dotterbolag till Bang & Olufsen a/s.

Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan du styra volym, uppspelning, paus och spårval.

 

- Inbyggd förstärkare

- 1 par högtalare ingår

- Elipsons revolutionerande WELL-teknik

- Unik design

- Lyssna på musik trådlöst från din Smartphone, Surfplatta, iPod eller PC/Mac-dator.

- Elipson Bridge ingår

- Tillbehören ingår.

 

Elipson Planet

Planet-serien är estetiskt tilltalande för de flesta, men den runda formen lockar inte bara ögat utan ger även förutsättningar för riktigt bra ljud tack vare konstruktionen utan hörn. Med LW varianten av Planet L-serien så får du med elipson music bridge för att få trådlös uppkoppling till din iPod/iPhone/iPad eller PC/Mac-dator då förstärkaren redan är inbyggd i högtalarna.

 

Elipson Bridge

Trådlös WELL-teknik utan något ljudtapp. Flera olika ingångar som optisk/RCA och Bluetooth gör att Elipson Bridge ger många möjligheter. Med Elipson Planet LW och Elipson Bridge får man det kompletta trådlösa systemet.

 

Flexibel montering

Till högtalarna ingår en fot (ring) som de står på om du placerar dem på ett bord. Som extra tillbehör finns det golvstativ samt takfäste för att hänga dem i taket eller varför inte ett vridbart väggfäste för montering på väggen.

 

Konstruktion

Planet L är utrustad med ett egenutvecklat två vägs koaxial element (dvs. diskantenheten sitter i mitten av bas/mellanregister elementet) vilket ger bästa ljudmässiga punktformighet. Det elegant designade kabinettet är gjutet i kompositmaterial som i kombination med klotformen ger extremt hög resonansfrihet. Denna kombination av element och kabinett ger ett fantastiskt ljudmässigt och visuellt intryck. Kabinettet är lackerat med en högblank färg och kan fås i vitt, svart eller rött utförande.

 

 

Tillverkare:Elipson

Modell:Planet LW

Typ:Aktiv

Diskant:1 st 25mm

Mellanregister:1 st 165mm

Känslighet:91 dB

Frekvensomfång:42 - 20.000 Hz

Mått:290 mm

Vikt:8 Kg

Finish: Tre olika färger vitt, svart eller rött

Garanti:2 år tillverkarens

 

Elipson Bridge

Tillverkare:Elipson

Modell: Audio Bridge

Anslutningar: APTX Bluetooth, RCA, Optisk, 3,5mm

Upplösning av ljud: 44kHz / 16 bit lossless wierless link

Trådlös teknik: Well

Finish: Matt svart

Garanti:2 år tillverkarens

 

Pris ca: 14990:-

Copyright © All Rights Reserved